В следобедните часове ще се задържи слънчево, с временни увеличения

...
В следобедните часове ще се задържи слънчево, с временни увеличения
Коментари Харесай

Максимални температури между 23° и 29° следобед

В следобедните часове ще се задържи слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Максималните температури ще бъдат сред 23 и 29°, в композиция с сдържан северозападен вятър.

Утре също ще бъде слънчево, а оптималните температури ще се покачат и ще бъдат сред 25 и 30°, в София - към 26°. Ще духа слаб до сдържан вятър, към този момент от запад-югозапад.

Слънчево ще бъде и по Черноморието, с оптимални температури сред 24 и 28°. Ще духа слаб западен вятър, който следобяд ще се ориентира от юг и ще се усили. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала. Температурата на морската вода е 23 - 24°.

Повече слънце ще има и в планините. Ще духа сдържан западен, по най-високите елементи северозападен вятър. Максималните температури ще се покачат още и в курортите ще са сред 21 и 24°, на Алеко - към 17°.

Слънчево време и стопляне на всички места и на Балканите на следващия ден, както и в Унгария, и в Полша. С превалявания от дъжд, тук-там интензивни, ще бъде в страните от Западна Европа. Ще вали и на Скандинавския полуостров.

У нас в четвъртък, 15 септември, ще бъде слънчево, с температури сутринта сред 12 и 17°, а следобяд в по-голямата част от страната над 30°.

В петък ще има повече облаци, само че ще се задържи топло за сезона. През почивните дни се чака захлаждане. Ще има и превалявания, в събота в северозападната, а в неделя - в югоизточната половина от страната.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР