В ситуация сме на задълбочена политическа криза, за съжаление за

...
В ситуация сме на задълбочена политическа криза, за съжаление за
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ще бъдем солиден фактор и в следващия парламент

В обстановка сме на задълбочена политическа рецесия, за жалост за повторно Народното събрание не съумя да излъчи държавно управление и да има непоклатимост. Това сподели пред Атанас Атанасов, съпредседател на " Демократична България ".

Последните два Народното събрание не съумяха да излъчат държавно управление, само че не са провалени, акцентира той.

" Парламентът съставлява българското общество по необикновен метод. Битката за смяна има доста сериозна опозиция и, несъмнено, налага се да се мине през тези стадии ", означи Атанас Атанасов.

По думите му, с цел да може да бъде решена политическата рецесия, е неотложно да се търси централизация на политически обединения в идващия парламент, които да са единомишленици, с цел да могат да основат болшинство.

" В " Демократична България " сме обсъждали, че с цел да може да се търси синергичен резултат за доста по-мощна поддръжка на силите на смяната, е рационално да се търси предизборна коалиция ", разяснява Атанасов.

Според него и в този момент е добре да се проведат срещи и диалози, с цел да се види къде в програмен аспект се припокриват общите цели. Ограничаването и битката с корупцията са видели в дейностите на двамата ексминистри, до момента в който са работили в служебното държавно управление, само че би трябвало да се види и в държавното ръководство дали имат съвпадения.

Съпредседателят на " Демократична България " акцентира, че резервират поддръжката на симпатизантите си.

" Насърчени сме и аз съм сигурен, че ще бъдем стабилен фактор и в идващия парламент ", акцентира Атанасов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР