В сички треньори, които са ставали шампиони с Лудогорец, получиха

...
В сички треньори, които са ставали шампиони с Лудогорец, получиха
Коментари Харесай

Лудогорец покани златните си треньори

В сички треньори, които са ставали първенци с Лудогорец, получиха покана да участват на празненството по случай десетата поредна купа на България, оповестява.

Ивайло Петев и Георги Дерменджиев изрекоха специфични благодарности към притежателите на "орлите " Кирил и Георги Домусчиеви.

Димитър Димитров, Стойчо Стоев, Пауло Аутори и Павел Върба пожелаха доста триумфи на клуба на домашната и европейската сцена.

Към днешна дата своето наличие са удостоверили Ивайло Петев, който особено ще дойде за случая от Босна и Херцеговина, Георги Дерменджиев и Димитър Димитров.

Стойчо Стоев ще бъде възпрепятстван заради персонални аргументи.

Пауло Аутори и Павел Върба пък имат задължения със своите клубове - Атлетико Паранензе и Спарта (Прага) и затова не могат да участват.

Всички те изпратиха и специфични видео обръщения към Лудогорец и неговите почитатели по случай десетата купа.

Ивайло Петев е повторен първенец с Лудогорец (2011/2012, 2012/2013). Той водеше тима при първата историческа купа през сезон 2011/2012.

Стойчо Стоев е повторен първенец с Лудогорец (2013/2014, 2018/2019) и 1/8 финалист в шампионата Лига Европа.

Георги Дерменджиев е троент първенец с Лудогорец като старши треньор (2014/2015, 2015/2016, 2016/2017). При него тимът реализира най-големите си триумфи в Европа - два пъти се класира в груповата фаза на Шампионската лига.

Димитър Димитров е един път първенец с Лудогорец (2017/2018). При него отборът стигна до мач с Милан на 1/16 финалите в Лига Европа.

Пауло Аутори води Лудогорец в българското състезание и класира тима за групите на Лига Европа през сезон 2018/2019.

Павел Върба е един път първенец с Лудогорец през сезон 2019/2020. Класира тима за групите на Лига Европа в последното издание на шампионата.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Съпругата гледа индийски сериал. – Скъпи, толкоз доста хора са влюбени, а не са дружно! Съпругът: – Ако знаеш, какъв брой доста са дружно, а не… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНие, европейците, се борим за това имунизацията да бъде международно публично благоТака притежателят, инженерът и строителят са дефинитивно оправданиЕто какво поучават от Агенцията шофьоритеСиндром на Гилен-Баре – демилиенизираща полиневропатияМанолова: Започнаха да излизат " мръсните секрети " на власттаЕто какво демонстрират най-новите данни от профилираното наблюдаване на пазара на трудаНие не сме партия със стогодишен животНе пропускайте комедийния сериал в петък, от 21:00 ч., по NOVAСега е времето, в което свойствата на някои билки са най-силни и ще се запазят след изсушаването им, описват от канала Баба знае във Vbox.Татяна Дончева обаче счита, че има съществени учредения да се премисли съществуването на спецпрокуратурата и съдилищатаОбщественият интерес се пази, увери ръководителят на комисията Иван ИвановОтстраняването на несъмнено про-френски водач е добра вест за Кремъл и опция да бъде препоръчана поддръжка без обвързването, което Париж изисква, написа в разбор за Vesti.bg Руслан ТрадДо какви заключения стигнаха изследователитеКакво още сподели министър председателят в оставкаКойна Русева и Тото от „ Скандау “ стават част от престъпната поредност довечера от 22:00 ч. по NOVAНа какво се дължат теОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР