В шестото издание на Областния конкурс за есе организаторите от

...
В шестото издание на Областния конкурс за есе организаторите от
Коментари Харесай

116 есета се борят за награда в конкурса Каква е цената да бъдеш харесван?

В шестото издание на Областния конкурс за есе уредниците от Община град Добрич, Младежки център – Добрич и Местна комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни, сложиха тематиката „ Каква е цената да бъдеш харесван? “.

Целта на състезанието е да предизвика децата и младежите да разсъждават и споделят мнението си по публично значими тематики, които способстват за построяването на личността им.

В действителната и електронната пощенски кутии на Младежки център – Добрич дойдоха общо 116 есета, чиито създатели на възраст от 11 до 19 години описват, размишляват и дават разнообразни отговори. Получени са есета от Добрич, Каварна, Балчик, Генерал Тошево, Тервел, Шабла, с.Оброчище и с.Карапелит.

Всички есета са предоставени на вниманието на способеното жури, което за поредна година ще дефинира най-хубавите измежду тях. Журито се ръководи от Сашо Серафимов - ръководител на Дружеството на писателите в Добрич, а членове са Петранка Божкова – лингвист, стихотворец, член на Съюза на българските писатели и на Съюза на българските публицисти, и Мария Методиева – лингвист, ръководител на Фондация „ Св. Николай Чудотворец “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР