В Шанхайския изложбен център стартираха месец за насърчаване на потреблението

...
В Шанхайския изложбен център стартираха месец за насърчаване на потреблението
Коментари Харесай

Стартира месец на насърчаване на потреблението

В Шанхайския изложбен център стартираха месец за поощряване на потреблението и фестивал на извършването на покупки. Инициативата е проведена взаимно от Министерството на търговията, Китайската медийна група и управата на града. Главна тематика на мероприятието е „ Да се насладим на потреблението и хубавия живот “.

Тази година е първата от 14-ата петилетка, като китайската стопанска система се възвръща устойчиво и показва огромната си резистентност и жизнеспособност на потреблението. Могъщият потребителски пазар към този момент е най-голямата движеща мощ за икономическия напредък на Китай през последните години. Китайската медийна група, която обгръща националното радио и телевизия, ще даде своя принос за превръщането на Шанхай в интернационален потребителски център, сподели още Шън Хайсюн.

Китайската медийна група излъчи онлайн предаване онлайн за продажбата на артикули. От предходната година насам тя провежда неведнъж сходни благотворителни мероприятия с продажби за към 10 милиарда юана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР