В сезона на подаръци и приятни изненади, Vivacom предлага на

...
В сезона на подаръци и приятни изненади, Vivacom предлага на
Коментари Харесай

Разнообразие от 5G смартфони за Коледа от Vivacom

В сезона на дарове и приятни изненади, Vivacom предлага на потребителите, с опция за погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилната цена Unlimited 50 5G. Така за феновете на новите технологии има още по-достъпен метод да се снабдят с нов смарт телефон и да употребяват мрежата от пето потомство на телекома, която е най-голямата в страната с покритие в над 200 обитаеми места и курорта (1).

Тарифният проект Unlimited 50 5G включва безграничен мобилен интернет, неограничени диалози и безкрайно изпращане на къси известия в България и в роуминг в Европейския съюз, както и достъп до музикалната услуга TIDAL. В добавка потребителите ще получат още повече наличие в EON мобилно приложение с включени над 60 телевизионни канала, достъп до филмовите заглавия в Arena Play, както и до спортните канали от пакет DiemaExtra за интервал от шест месеца. Неговата такса е 34,99 лева на месец.

5G моделите, които ще се оферират в границите на Коледната акция, са:

, в комплект с протектор за екран и калъф. Този смарт телефон разполага с 6.5-инчов Super AMOLED екран, с резолюция 2400 х 1080. Задната му камера е четворна, а главният й датчик е 64 MP. Предната селфи камера е 32 MP. Моделът има 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 778G, 6GB оперативна и 128GB вградена памет. Батерията му е с потенциал 4500 mAh и разполага с 25W бързо зареждане.

Моделът се предлага на цена от 19,98 лв. на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 50 5G.

– още един моден модел, който поддържа мрежи от пето потомство. Дисплеят му е 6,7-инчов OLED с резолюция 1080 х 2400 пиксела. Защитен е от Corning Gorilla Glass 3. Има тройна задна камера с цели 108 MP в главния датчик. Селфи камерата е 32 MP. Процесорът на модела също е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 778G 5G. Батерията е литиево-полимерна и е с потенциал 4000 mAh. Поддържа 30W бързо зареждане. В рамките на акцията Motorola EDGE 20 5G също се предлага в комплект с протектор за екрана, както и с Bluetooth слушалките Motorola Pulse Escape 800 ANC. Цветът му е сив (Frosted Grey).

Моделът се предлага на цена от 22,98 лв. на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 50 5G.

е третият модел в границите на самодейността. Той идва в композиция с Bluetooth слушалките TWH Honor Choice. Представлява функционален и хубав смарт телефон с неповторим дизайн с извити ръбове. Тройната задна камера впечатлява със своя Dual-ring дизайн, както и със 108 MP си главен датчик, до момента в който предната камера е с резолюция 32 MP. Процесорът на модела също е Qualcomm Snapdragon 778G 5G. В рамките на акцията смарт телефонът ще се предлага в неповторим цвят „ заледен кристал ” (Frost Crystal) и в черно (MIDNIGHT BLACK).

Vivacom е първият оператор, който предлага модела на българския пазар. Версията с 8 GB RAM и 256 GB външна памет се предлага на цена от 27,98 лв. на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 50 5G.

(1) Най-голямо покритие на 5G мрежа след съпоставяне по обществено налична информация към 16.08.2021 година за 5G покритието на операторите по брой обитаеми места и курорти. 5G мрежата е налична за всички сегашни и бъдещи клиенти с мобилни абонаментни проекти и съвместими устройства. Повече информация на vivacom.bg
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР