В сезон есен/зима 2022 сарториалното пренастройване, започнало преди една година,

...
В сезон есен/зима 2022 сарториалното пренастройване, започнало преди една година,
Коментари Харесай

Zegna – Път, по който си струва да поемете

В сезон есен/зима 2022 сарториалното пренастройване, почнало преди една година, най-сетне се открива в органически език: репертоар от нови форми и нови функционалности, сплотяващи хармония, нравственос и осъществяване.

„ Продължавам да виждам на света през обектива на Zegna. Реалността, в която живеем през днешния ден, изисква адаптивност; моли всички ни да бъдем гъвкави. Пренасянето на тази концепция в облеклото значи създаване на език на форми и текстури, чиято роля нараства и се консолидира с времето, отговаряйки на потребностите на момента. Понятието за хибридността е това, което не преставам да проучвам, тъй като има прогрес в изтриването на цели категории “, споделя Алесандро Сартори, криейтив шеф на Zegna.

на първокласния италиански бранд за мъжко облекло Zegna дава оценка по какъв начин би трябвало да наподобява съвремения мъжки жанр: функционален и самостоятелен, комфортен, само че не конформистки, възвестяващ еволюирала концепция за условност, която безпроблемно превключва от живота навън към живота на закрито. Наслояването и сливането на форми и функционалности задава тона на сезона: палта с форма на трапец, анораци, направени от вълна; изрязани фини кожи, претворени в ризи и носени независимо или под блейзъри, до момента в който пуловери и дебели джъмпери получават предназначението на връхни облекла. Силуетът е равномерен, а яките, джобовете и закопчалките се отличават с фини елементи и това ги прави неразделна част от структурата.



Формите и функционалностите са подчертани от избор на плътни тъкани, модулирани в органически масив от цветове. Габардин, вълна, техническа коприна, вълнен деним и кашмир дефинират текстурите на многопластов външен тип, който съчетава леки нотки на цвят „ сол “, мразовито бяло и сиво с дълбоки нотки на абаносово черно и махагоново кафяво и акценти на цвят Zegna викуня, ретро месинг и патладжанен кварц.

Услугата „ Ушиване по размер “- съвършенство до последния подробност



Услугата за ушиване по размер “Made-to-measure ” е същинско преживяване, което ви оказва помощ да поръчате облекло, което отива на фигурата и стила ви. Всяко тяло е друго със своите неповторими пропорции и тъкмо такава е услугата за ушиване по поръчка. Чрез нея вашата кройка няма да е отпусната, нито тясна, тя ще е Вашата. Вашата вечно. Това е услуга, която носи отпечатъка на шивашкото майсторството на марката ZEGNA и подсигурява избор от над 500 изключителни материи, измежду които Trofeo, 15 MilMil 15, High Performance и Elements Trofeo Cashmere.

На 12 и 13 октомври ценителите на изтънченото облекло, обувки и аксесоари ще имат опцията да се допрян до “безупречния свят ” на марката, като получат скъпи препоръки от експерт-шивача и дипломат на съвършения жанр – Винченцо Шиволето в бутик Zegna.

В тези два дни имате опцията да персонализирате цялостен дрешник от най-голям клас, съгласуван с вашия жанр на живот. Това включва опция за персонализиране на иконични модели от сбирката за свободно време Luxury Leisurewear както сникърсите Triple Stitch™ и модерно връхни ризи, наред с други изискани нови модели. Този първокласен подбор включва също комфортни трикотажни произведения и `casual` панталони, налични за вашия избор в разнообразни материи и резултати. Подчертавайки по какъв начин услугата „ Made-To-Measure “ се е развила оттатък класическо шиене, тези фешън детайли от дрешника на актуалния мъж трансформират самата концепция за разкош като безпределно комфортни за носене облекла и обувки, основани съгласно Вашите стремежи, Вашето тяло и Вашия метод на живот.

Запазете своята самостоятелна консултация в бутик Zegna на ул.Съборна 2. или на тел. 0888 380 233.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР