В Североизточна България и на места в Предбалкана ще продължи

...
В Североизточна България и на места в Предбалкана ще продължи
Коментари Харесай

Облачно и студено

В Североизточна България и тук-там в Предбалкана ще продължи да превалява слаб сняг . Ще духа слаб, в източните региони - сдържан вятър от север-североизток.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

В Добруджа и Лудогорието има условия за снежни виелици. Минималните температури ще бъдат сред минус 5° и 0°, в София - към минус 5°. През деня облачността над страната ще е забележителна, с разкъсвания преди обяд над Южна България. На места, основно в Източна България и планинските региони ще превалява слаб сняг.

Ще продължи да духа слаб, в източните региони - сдържан вятър от север-североизток. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 0° и 5°, в София - към 0°.

Над планините ще е най-вече облачно, тук-там ще превалява слаб сняг . Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 5°, на 2000 метра - към минус 9°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно и на доста места ще превалява слаб сняг. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 1°-4°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР