В семинара Кобилкина разяснява важни правила за преодоляване на емоционалната

...
В семинара Кобилкина разяснява важни правила за преодоляване на емоционалната
Коментари Харесай

Анелия на уроци при Кобилкина

В семинара Кобилкина коментира значими правила за превъзмогване на прочувствената взаимозависимост в една връзка и какво би трябвало да вършим, с цел да сме щастливи във връзката си. Не е ясно за какво Анелия има потребност от професионални препоръки и дали има проблеми в актуалната си връзка. Както към този момент писахме, клюки разделиха някогашната на Коко Динев с предприемача Любомир Захаринов, с който по този начин и не се появи обществено.

Анелия, която има пораснала щерка Ивон от брака си с предприемача Динев, имаше връзка с загадъчен мъж от няколко месеца , само че по този начин и не пожела да разкрие самоличността му. В светските среди незабавно се заприказва, че върти обич с милионера Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес. Дали таман той е спечелил сърцето на певицата, още е тайнственост. Факт е обаче, че Анелия напряко сияеше от благополучие, когато призна, че има нова обич.
Реклама
Тогава певицата дори показа, че се е изнесла от къщата си в покрайнините на столицата и се е нанесла в жилището на обичания си. Дали към момента живеят дружно и са все по този начин влюбени, следва да се разбере.
HotNews.bg05 октомври 2022 | 06:51РекламаРекламаОще от hotnewsРеклама
Коментари
Реклама Copyright © 2007-2022 Hotnews.bg. Всички права непокътнати.
Този уеб страница е благосъстоятелност на Sportal Media Group
{ " props ":{ " pageProps ":{ " article ":{ " id ": " 2022100506513656688 ", " entity_type ": " article ", " title ": " Анелия на уроци при Кобилкина ", " subtitle ": " Фолкпевицата Анелия прибягна до препоръките на Наталия Кобилкина. Изпълнителката посети курс " Как да се научим да одобряваме мъжа подобен, какъвто е ". ", " strapline ":null, " footer ":null, " body ":[{ " id ": " rQJKCX ", " data ":{ " type ": " paragraph ", " content ": " u003cpu003eВ семинара Кобилкина коментира значими правила за превъзмогване на прочувствената взаимозависимост в една връзка и какво би трябвало да п

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР