В село Малорад, община Борован бяха открити незаконно притежавано оръжие

...
В село Малорад, община Борован бяха открити незаконно притежавано оръжие
Коментари Харесай

Акция срещу битовата престъпност се проведе в село Малорад

В село Малорад, община Борован бяха открити нелегално притежавано оръжие и муниции и 30 кг нарязан тютюн без бандерол. Акцията е против битовата престъпност в региона.


Врачанското село Малорад осъмна под обсада от полиция и жандармерия още в 5.00 ч. сутринта.

Сред локалните хора нямаше напрежение, само че някои описаха, че постоянно парцелите им са ставали обект на обири.
Филип Велковски - гражданин на с. Малорад: Когато човек напусне собствеността си, незабавно е ограбвана и разрушавана и просто ликвидирана с една дума. Имаме хиляди образци, нагоре по улицата двуетажни къщи по какъв начин са свалени до земята.
Често самотни възрастни хора се въоръжавали в домовете си, тъй като се страхували да не бъдат ограбени или нападнати.
 Няма напрежение във врачанското село Малорад Няма напрежение във врачанското село Малорад
Врачанското село Малорад осъмна блокирано от полиция и жандармерия. Акцията е част от ограниченията на прокуратурата за битка с битовата престъпност. По инф...
Филип Велковски - гражданин на с. Малорад: Брадви си крият под леглата, баби на по 80 години, това не е обикновено. Не е обикновено човек да не смее да живее в личния си парцел.
В Малорад са безапелационни, че сходни полицейски акции би трябвало да се вършат по-често.
Филип Велковски - гражданин на с. Малорад: Това е доста хубаво което се направи през днешния ден. Бих желал доста постоянно да се случва, тъй като се основава почит, с цел да схванат, че има закони, има и власт.  Полиция и жандармерия блокираха врачанското село Малорад Полиция и жандармерия блокираха врачанското село Малорад
Врачанското село Малорад осъмна блокирано от полиция и жандармерия. Акцията е част от ограниченията на прокуратурата за битка с битовата престъпност. По инф...

От Министерство на вътрешните работи Враца и Окръжна прокуратура отхвърлиха да разясняват днешната специалзирана интервенция в с. Малорад.

По време на днешната интервенция са били тествани 207 души и над 170 автомобила. Образувано едно бързо полицейско произвеждане за нелегално владеене на револвер и муниции и досъдебно произвеждане за предпазване на 30 кг. тютюн без бандерол. Подобни акции ще бъдат осъществявани на територията на цялата страна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР