В съвременните жилища най-важното помещение не е кухнята, а всекидневната.

...
В съвременните жилища най-важното помещение не е кухнята, а всекидневната.
Коментари Харесай

Практични съвети при избора на холна гарнитура

В актуалните жилища най-важното помещение не е кухнята, а всекидневната. Всичко значимо и забавно се случва в дневната – посрещаме посетители, събираме фамилията, релаксираме.
Това е повода да обърнете повече внимание на обзавеждането ѝ. Трябва да деянията креативност и въображение.
 Как да подобрим дома си без огромни старания и средства Как да подобрим дома си без огромни старания и средства
Всички ние жадуваме за комфортен и добре планиран дом, само че в това време един главен ремонт на жилището ни носи непредвидени разноски и огр...
Покупката на всяка мебел би трябвало да е добре премислена. Холната гарнитура е една от тях. И няма по какъв начин да е по различен метод, тя е главната мебел в дневната.
Как вярно да изберете холна гарнитура?
Вземете решение за размера
Измерете деликатно дневната, определете мястото, където ще сложите гарнитурата и си запишете всичко. Така, когато разглеждате разнообразни модели в онлайн или физически магазин ще знаете кои гарнитури са подобаващи за вас.
Изберете типа на меката мебел
 Декоративни бои и мазилки – когато стените приказват Декоративни бои и мазилки – когато стените приказват
Стените на нашето жилището са освен физическите граници на парцела ни. Те са прегръдката, в която вечер се прибираме изморени, за...
Решение за типа на холната гарнитура ще вземете според от това какъв брой е огромна дневната. Холните гарнитури модел Класически са подобаващи за огромни пространства. Те включват няколко обособени мебели като диван тройка, един или два фотьойла, както и табуретки. Някои модели включват и двуместен диван.
Модулни дивани и гарнитурис U-образна форма също са чудесни за просторни пространства. Те дават доста места за сядане, място за сън и ракла за предпазване.
При дефицит на място в дневната, можете да изберете ъглова холна гарнитура. Ъгловите гарнитури са комфортни, подобаващи за дребни пространства и показват задоволително места за сядане. Те мат ракла за предпазване и функционалност „ сън “.
Модулните холни гарнитури също са вид за дребни всекидневни. Модулите могат да се подредят съгласно желанията на домакините.
Изберете стила
 Най-подходящите цветове за дома ни съгласно зодията Най-подходящите цветове за дома ни съгласно зодията
Сигурно сте осведомени с някои от трендовете през последните години – промишлен жанр или шаби изискан. Но обмисляли ли сте модел з...
Логично е стилът на всички мебели в дневната да си подхождат, по тази причина холната гарнитура е нужно да си кореспондира с останалите мебели в дневната. В магазините се продават разнообразни стилове гарнитури, като най-известни са:
Класически
Класическият жанр е грациозен и изискан. Гради се върху концепции от 18 и 19 век. Фина направа, обли ръбове и богати архитектурни декорации характеризират тези холни гарнитури. Обикновено тези мебели се продават във тип на комплект от два дивана — триместен или двуместен  диван и фотьойли.
Модерен
Модерният жанр се оказва, че не е доста актуален, тъй като е основан през 19 век. Мебелите се отличават с елементарност, изчистени линии и свежи, светли цветове.
 8 горещи трендове в интериора на кухнята 8 горещи трендове в интериора на кухнята
  Световните трендове в кухненския дизайн се управляват от актуалния динамичен живот на хората и съобразявайки се с него, все...
Съвременен
Изчистени  форми, земни цветове са присъщи за актуалния жанр мека мебел. Те подхождат както на по-малки пространства, по този начин и на по-просторни.
Рустик
Рустик е примес от обичайни френски, италиански и испански дизайни. Характерна за холните гарнитури в този жанр е ефектната композиция от цветове и удобството, което дават. Обикновено това са комфортни меки ъглови гарнитури. Фотьойл или табуретка участват в някои от рустик моделите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР