В състезанието участват отбори от България, Румъния и Турция. Организатор

...
В състезанието участват отбори от България, Румъния и Турция. Организатор
Коментари Харесай

Варна е домакин на международен турнир по баскетбол на колички

В надпреварата вземат участие тимове от България, Румъния и Турция. Организатор на шампионата са Спортен клуб за хора с увреждания " Черно море-Никея ", Община Варна и Българската параолимпийска асоциация.

Варна

Българските участници в баскетболната конкуренция се срещнаха в пряк дуел с тимове от Брашов Румъния и Айдън Турция.
Кристиян Димитров: Ще видите в реалност с какъв дух, възторг и заряд са тези срещи. Хората са доста мощно стимулирани. И в действителност те го одобряват на съществено и играят съществено. Има държавно състезание, те играят в това държавно състезание и равнището в действителност е положително.
Конкуренцията сред тимовете е огромна, още по-голямо е желанието за триумф.
Борис Томов-капитан на " Балкан " София: Всеки един шампионат за нас е някакъв опит, който трупаме. Много млади момчета има на по 20-21 година в резултат на контузия или от малформация по този начин се е получило и това за тези и за всички нас, които сме по възрастни е спорт, а за тях е една вяра. Ивайло Петров-състезател на " Балкан " София: Възможност да съм част от една спортна общественост и част от едно нещо, което ме изпълва със спортни страсти. Ние сме на първо място едно семейство, един кръг от доста близки хора.
Днес ще бъдат играни последните срещи в баскетболното съревнование, след което ще бъде избран и спечелилият в шампионата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР