В същото време вторият обвиняем за бруталния побой Илия Илиев,

...
В същото време вторият обвиняем за бруталния побой Илия Илиев,
Коментари Харесай

Нови Смразяващи Кръвта Разкрития За Бруталните Убийци От Изгрев!

В същото време вторият обвинен за бруталния побой Илия Илиев, на 45 година, твърди, че няма никакви доказателства, които да го свързват с закононарушението, написа „ Телеграф ”.

43-годишният Десислав Петров беше пребит до гибел с дървени пръти. Главата му била обезобразена от жестоките удари. Случаят се разигра в нощта на 1 септември, единствено дни откакто столичните служители на реда разкриха причинителите на друго злокобно ликвидиране – строителите, които разчлениха възрастно семейство, с цел да го оберат. Топ криминалист със скандално разобличаване: Гей спекулация стои зад бруталното ликвидиране в Негован!

Жителите на столичния кв. „ Изток ” също бяха шокирани от станалото. Причината е, че градинката, в която се е разиграл абсурдът, се намира на 5 метра от детска площадка с люлки, катерушки и играчки. Всеки ден майки с деца посещават мястото, което нощно време е осветено. На метри се намира и нова постройка с офиси, заведения и жилища на ул. „ Тинтява ” 12А. Откакто в региона почнали няколко огромни градежа, служащи се събирали след бачкане да пият в градинката. Това се случило и във съдбовната нощ. Полицаите не могат да кажат какъв е претекстът, довел до побоя, защото арестуваните отхвърлят виновността си. „ Престъплението е по хулигански подбуди ”, сбити бяха криминалистите. Те бързо се ориентирали в обстановката, защото убийството не било планувано и специалисти събраха десетина плика с материални доказателства от мястото. Лично шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев присъстваше по време на целия оглед.

Полицаите не могат да кажат какъв е претекстът, довел до побоя, защото арестуваните отхвърлят виновността си. „ Престъплението е по хулигански подбуди ”, сбити бяха криминалистите. Те бързо се ориентирали в обстановката, защото убийството не било планувано и специалисти събраха десетина плика с материални доказателства от мястото. Лично шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев присъстваше по време на целия оглед. Жертвата беше разпозната още на място, защото до натрупа бе открита чантичка с дребна сума пари и персоналната карта на убития. Той беше с работен облекла, омазани с вар. Работел като общ служащ на строителен обект в региона.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР