В същото време набързо бе намерена заместница на емблемата на

...
В същото време набързо бе намерена заместница на емблемата на
Коментари Харесай

Нови Рокади Разтърсиха Бнт! Вижте Кои Горещи Блондинки Яхват Ефира!

В същото време небрежно бе открита заместница на емблемата на „ Сан Стефано ” 29 – Радина Червенова. Това е секси русокоска, която води един до друг със Спас Кьосев.

Заместницата на Радина Червенова в Българска национална телевизия е двойно по-млада от нея. Това е Филипа Иванова, която още не е била родена, когато предшественицата ѝ към този момент е била тв звезда.

Синеоката русокоска сяда в стола на Червенова по-малко от месец след легендата на Българска национална телевизия хвърли оставка в кабинета на новия началник Емил Кошлуков.

Радина е напуснала заради несъгласия със стила на ръководство на генералния шеф, който стартира мандата си с всеобщи съкращения. Веднага след тази оставка наследникът на мъжа ѝ Коко Каменаров решил да върне двойките водещи на централната емисия „ По света и у нас ”.

Те бяха отстранени, когато Червенова бе диагностицирана с онкологично заболяване. Докато се лекуваше, вместо да се търси нейна заместница, която да води дружно с екранния ѝ сътрудник Спас Кьосев, бе взето решение централната емисия да има единствено един водещ. Сега тя към този момент се излъчва от ново студио, където още веднъж има две двойки водещи. Първата е младата Филипа и сътрудника ѝ Спас Кьосев, а втората – Марина Матева и Даниел Михайлов, който до предходната седмица водеше утринния блок. Двамата работеха дружно преди премахването на „ двойките ”. Именно в утринния блок на Българска национална телевизия настъпиха едни от най-драматичните промени. На процедура нито един от водещите от предходната година не си е на мястото. Боряна Каменова към този момент е в „ 100% будни ” вместо излязлата в майчинство Мария Андонова, Илия Илиев води спортните излъчвания, а съгласно слуховете, Ели Гигова е напуснала още при започване на предишния месец.

Твърди се, че се готви за работа в Брюксел дружно с евродепутат от ГЕРБ. Дали в действителност стяга куфари за Европарламента, тя отхвърли да разяснява потвърждавайки, че към момента няма нищо за коментиране. Факт е обаче, че към този момент не работи в Българска национална телевизия. Вместо нея в ефир свети коронованата хубавица Гергана Гунчева. След два поредни отпуска по майчинство някогашната Мис България, която е брачна половинка на спортния публицист от Би Ти Ви Петър Бакърджиев, стартира работа в Българска национална телевизия преди няколко месеца. Сега към този момент е лица на утринния блок – едно от най-важните настоящи излъчвания в държавната медия. Заедно с нея пред камерите занапред нататък ще застават Христина Христова и новинарката Юлия Наева, която предишното лято роди, а неотдавна е прекъснала отпуска си по майчинство. Най-драматично е орязването на щатовете за водещи в предаването „ Култура.БГ ”. От четирима души все още е оставен единствено един – Димитър Стоянович. Неговото име е единственото, което попада в рубрика „ Водещ ” в надписите на предаването. Досегашната му партньорка Анна Ангелова прави репортажи и директни включвания, Александра Гюзелева-Шани е командирована на „ Аполония ”, а какво става с Мартин Заимов и дали той ще се върне в ефир, не е ясно. Всички тези разбърквания стават седмици откакто малкия екран се раздели с Витомир Саръиванов и Камен Алипиев-Кедъра, смъкна от ефир шоуто „ Спортисимо ”, разгласи, че към този момент няма да заплаща за нови излъчвания на „ Стани богат ” и орязва бюджета на Ути Бъчваров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР