В САЩ са открити неизвестни досега извадки от дневниците на

...
В САЩ са открити неизвестни досега извадки от дневниците на
Коментари Харесай

Намериха тайни дневници на Майкъл Джексън, разкриващи шокиращи неща за Елвис и "Бийтълс"

В Съединени американски щати са открити незнайни до момента извадки от дневниците на Майкъл Джексън, датиращи от 1987 година, когато артистът издаде албума Bad ( "Лош ").

Смята се, че те са били открити от полицията при претърсването на ранчото на Краля на попа в Калифорния по време на следствие на обвиняванията по отношение на Джексън за злоупотреби с малолетни.

В дневника си Майкъл Джексън атакува редица по-известни свои прародители и съвременници, като „ Бийтълс “ и Елвис Пресли. Той ги показва като образец за бели реализатори, достигащи върха на известността, сякаш заради политиката на MTV и музикалните списания, които не дават същата опция на черните им сътрудници.

"Тези момчета бяха страхотни, само че надали са били по-добри артисти или танцьори от чернокожите ", привежда изданието Independent мнението на Майкъл Джексън за The Beatles.

Елвис Пресли също е получил отзвук, обвързван с прозвището му, обещано от почитателите: „ Елвис НЕ е Кралят. Не че имам предубеждения към него, само че пристигна време за първия черен Крал ".

Майкъл Джексън също по този начин дава обещание да "покаже кой е шефът " на артиста Брус Спрингстийн, по прякор The Boss.


Певецът през 1988 година

Около същия този интервал световноизвестният поп артист стартира интензивно да се подлага на интервенции, след които черното му лице става съвсем изцяло бяло.



С един от някогашните членове на The Beatles, Пол Маккартни, Джексън е бил доста непосредствен, като през 1984 година издават песента Say Say Say в дует. Но по-късно двамата се скарват, когато Кралят на попа купува множеството от акциите на ATV Music Publishing - притежателят на авторските права на множеството песни на "Бийтълс ".

Британският продуцент Греъм Кинг, прочут с кино лентата си Bohemian Rhapsody, е на път да направи биография за краля на попа. Наследниците на Майкъл Джексън към този момент са дали единодушието си за кино лентата. Създателите на лентата възнамеряват да разкрият живота на певицата от разнообразни ъгли, измежду които и противоречивите моменти от биографията на музиканта.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР