В САЩ излезе нов филм за покойния крал на поп

...
В САЩ излезе нов филм за покойния крал на поп
Коментари Харесай

Охранители на Майкъл Джексън разкриха нови тайни за краля на попа във филм

В Съединени американски щати излезе нов филм за починалия крал на поп музиката - " Michael Jackson: Searching for Neverland " ( " Майкъл Джексън: В търсене на Невърленд " ), който е сниман по претекстовете на едноименните записки на охранителите на актьора Бил Уитфилд и Джейвън Бърд. Западните публицисти откриха във кино лентата няколко нови обстоятелства за живота на артиста.

Майкъл Джексън закривал лицата на своите деца с маски, с цел да не могат да ги познаят публицистите. Тази процедура била превърната в игра от артиста, карайки децата да си измислят псевдоними и понататъка " под прикритие " да ги употребяват единствено тях.

Веднъж някакъв фотограф без разрешение снимал дребният наследник на Майкъл Джексън. Един от охранителите му наблюдавал папарака и се опитал да му отнеме камерата. Двамата се спречкали, вследствие на което била развалена техниката. Джексън трябвало да заплати за нея 75 хиляди $.

Певецът бил от сектата на очевидците на Йехова и не чествал Коледа. той обаче не лишавал своите деца от празника и поставял елха и им подарявал дарове.

Според думите на охранителя Бил Уитфилд, Майкъл Джексън постоянно ходел на кино със личен сос и масло за пуканките. Любим артист на звездата бил Чарли Чаплин.

Джексън постоянно бил подготвен за непредвидени обстановки . Заради това носел със себе получения " Оскар ", чанта с 200 хиляди $ и паспорт.

Покойният крал на поп музиката постоянно се интересувал от неприкосновеността на личния си частен живот . Един път той съществено порязал ръката си като махал собственоръчно камера за наблюдаване, сложена в хотел във Вашингтон.

Певецът уважавал своите поклонници и им разрешавал да стоят до дома му. Специално казвал на полицията да не ги разгонва.

Охранителите на Джексън нямали право да споделят за кого работят , дори и на роднините си. В един миг артистът се оказал с задължения и пет месеца не изплащал заплати. Те се отнесли с схващане и не си тръгнали от своя шеф.

Филмът " Michael Jackson: Searching for Neverland " бе показан преди два дни по тв канала Lifetime. Ролята на починалия крал на попа е изиграна от неговия двойник Нави.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР