В Сандански задържаха криминалнопроявен мъж, държал се агресивно и заплашил

...
В Сандански задържаха криминалнопроявен мъж, държал се агресивно и заплашил
Коментари Харесай

В Struma.com! Пак посегателство срещу полицай! Арестуваха Т. Иванов-Долъра от Сандански, заплашил мл. инспектор с убийство 

В Сандански задържаха криминалнопроявен мъж, държал се нападателно и заплашил с ликвидиране младши контрольор от локалното полицейско ръководство. Това се случило през вчерашния ден към 10 часа сутринта,научи Struma.com. Полицейски контрольор Пл.Дуков, до момента в който изпълнявал служебните си задължения по инспекция в санданското село Ново Делчево, бил застрашен с ликвидиране от криминалнопроявения Тодор Иванов, с прякор Долъра.

Отправяйки заканите си Долъра избягал, само че при извършени издирвателни мероприятия е хванат край хотел в курортния град. Направена му е проба за приложимост на опиати, която се оказала позитивна за кокаин. Потвърдена е и от кръвната проба, направена на Долъра. Той е арестуван. Това е следващото посягане върху чиновник от ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград в последните дни. Завчера мъж от Симитли атакува служител на реда и скъса пагоните му. За случая в Сандански е осведомена прокуратурата.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР