В Сан Франциско очевидци забелязаха билборд, който рекламира Toyota Supra

...
В Сан Франциско очевидци забелязаха билборд, който рекламира Toyota Supra
Коментари Харесай

Билборд все още рекламира Toyota Supra от 1993 г.

В Сан Франциско очевидци видяха билборд, който популяризира Toyota Supra A80 от 1993 година. Моделът е разказан като нов, революционен автомобил. Билбордът е ситуиран в самия център на Сан Франциско, покрай автомагистрала номер 101 и през годините банерът на практика не е изгубил образа си.

27-годишната черна кола към момента контрастира съвършено с бели надписи и в случай че не знаете какво в действителност се е случило, може да си помислите, че времето няма власт върху облика на остарялата Supra. Работата е там, че рекламите на Toyota Supra се пазят от 1993 година, защото това е съвършената черна поставка за нови банери.

Собственикът решил да не заменя изображението с различен декор и просто го употребява като основа за нови рекламни банери, които са отпечатани на винилни листове. Ето за какво в този момент можете да видите остарялата реклама на Supra. Това се случва, когато служащите отстраняват билбордове и ги сменят за нови. И заради обстоятелството, че банерът постоянно е под виниловите реклами, той на практика не е изложен на влага и слънчева светлина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР