В самите откровения на руския президент Владимир Путин той каза,

...
В самите откровения на руския президент Владимир Путин той каза,
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Ердоган ще продължи да иска пари от ЕС за сирийските бежанци

В самите откровения на съветския президент Владимир Путин той сподели, че не блъфира. На покер език, когато един състезател каже, че не блъфира - значи, че блъфира. Около тази теза се сплотиха в BTV „ Тази заран " арабистът проф. Владимир Чуков и Георги Димов, някогашен консул на България в Одрин. Те разискаха и ролята на Турция към спора сред Украйна и Русия.

Турският президент Реджеп Ердоган има пилотираща роля към Украйна. Той е сполучлив медиатор за зърнената договорка. До предходната седмица имаше 87 украински кораби, които напуснаха пристанищата и нито един съветски. Ердоган преплита няколко тематики, като водещата е спечелването на изборите и Русия го поддържа. Тя не желае да има различен президент в Турция. Това разяснява проф. Владимир Чуков, арабист. Ердоган би трябвало да завоюва изборите идната годна непременно, добави той.

Ердоган ще продължи да желае пари от Европейски Съюз за сирийските бежанци. Кюрдите са трънчето и камъчето в обувката на Ердоган, което спъва политическата му кариера. По отношение на кюрдите има несъгласие сред Ердоган и Запада. И Съединени американски щати, и Европейски Съюз признават, че към Турция съществуват две терористични организации - Кюрдската работническа партия, известна като ПКК, и джихадистките групировки. Според Анкара те са четири дружно религиозните съперници на Ердоган и сирийските кюрди, уточни Георги Димов, някогашен консул на България в Одрин.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР