В събота завърши третото поредно издание на Red Bull Moreni

...
В събота завърши третото поредно издание на Red Bull Moreni
Коментари Харесай

Валентина Лилова и Петър Иванов са победители в третото издание на Red Bull Moreni Challenge

В събота приключи третото следващо издание на Red Bull Moreni Challenge. Валентина Лилова остави съперничките си обратно, като измина 600-метровото трасе за 09:42мин. След нея останаха Елена Димитрова с 10:27 мин. и Каролина Калибацева с 10:40 мин.

При мъжете първенец стана любимецът в класацията при кфалификации Петър Иванов с 05:29мин. Борбата за място на почетната стълбичка беше оспорвана, като Камен Недков и Антони Диков се подредиха на 2-ро и трето място с времена 05:57мин. и 06:04мин.

От 85 участника, пробягали трасето сред 3-ти август и 13-ти септември, единствено най-бързите 25 мъже и 15 дами се класираха за финала на 19-ти септември.

Шампионите в Red Bull Moreni Challenge 2020 ще имат опцията да вземат участие в най-стръмното и рисково uphill тичане през 2021 година - Red Bull 400 в Словения.

Партньорите на събитието Basecamp Shop се погрижиха най-бързите мъж и жена да бъдат уместно екипирани с маратонки за планинско тичане Scarpa, а Pulse Fitness and Spa предоставиха безвъзмездни карти за фитнес за всички на почетната стълбичка, с цел да не губят форма през цялата година.

За трета поредна година водещ на събитието беше Деян Славчев - Део. Екстремната група фотографи, видеографи и дрон водачи от KAMAK Films снимаха събитието, с цел да може тези, които не съумяха да дойдат на място, да получат въможно най-подробна репрезентация на надпреварата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР