В събота започна същинската част от Световното първенство 2022 в

...
В събота започна същинската част от Световното първенство 2022 в
Коментари Харесай

Групите свършиха. Мондиалът започва!

В събота стартира същинската част от Световното състезание 2022 в Катар - елиминациите! Както се споделя, групите свършиха, стартира Мондиалът!

Някои от любимците към този момент позволиха по една-две издънки по време на груповата фаза, само че времето за неточности изтече - занапред нататък всяка дребна неправилност ще бъде наказвана тежко, а най-добре квалифицираните ще стигнат най-далеч на шампионата на планетата. 
-->
Първи на сцената измежду любимците за купата излиза Нидерландия, която обаче ще има доста тежка задача против Съединени американски щати. " Янките " са позволили единствено един гол в шампионата досега и, макар че не демонстрират най-хубавото от себе си в офанзива, несъмнено могат да разчитат на отличната си отбранителна линия. 

Във вечерната стратегия Аржентина е безспорен любимец против Австралия, макар че " кенгурата " сервираха изненадата, отстранявайки Дания от Световното. Шансовете на " гаучосите " да приключат мача в постоянното време са оценени на 1.23*, до момента в който този процес в интерес на Австралия е 19.00*!

Полша се промъкна през иглени уши, с цел да играе на осминафинали, а премията на отбора е... преден конфликт със международния първенец! Въпреки че не убеди с играта си, " тайфа полска " показва добра отбрана и приказен вратар в лицето на Войчек Счесни, която е подготвена и да вгорчи живота на " петлите ". И все пак - победа в постоянното време за Франция е оценена на 1.31*, което приказва задоволително какъв брой сериозна е ролята на новобранец за Полша. 

Англия още веднъж мечтае да стигне до заветната международна купа, която бяга на отбора от 1966 година насам. Преди 4 години тимът приключи на 4-то място, достигайки до полуфиналите, а пътят към нови полуфинали (а за какво не и финал) стартира от Сенегал. Африканският отбор беше първият отбор от континента, който се класира към осминафиналите, само че възможностите на тима наподобяват минимални. Ако въпреки всичко се стигне до изненада, то Сенегал е тим, който е кадърен на това. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР