В събота на спортните площадки на СУ ”Сава Доброплодни” в

...
В събота на спортните площадки на СУ ”Сава Доброплодни” в
Коментари Харесай

В Шумен се проведе работнически турнир по мини футбол

В събота на спортните площадки на СУ ”Сава Доброплодни” в Шумен се организира зимен работен шампионат по минифутбол проведен от РК ”Спорт и здраве – Шумен”, БРФ “Спорт и здраве”, районен съд на КНСБ - Шумен, Община Шумен и Оценка за съвместимост на БФС - Шумен. В шампионата участваха четири тима от град Шумен: Учителите, Стик заем, Шуменско питие и РО и НИ. Жребият дефинира – Учителите против Стик заем, и РО и НИ против Шуменско питие. Победителите от дуелите отиваха на финала, изгубилите играеха за трето и четвърто място.

Стик заем победи с 4:0 Учителите, а във второто игрище Шуменско питие също победи РО и НИ с 3:0. На финала Стик заем победи с 3:0 Шуменско питие и стана победител в шампионата. В спор за третото място Учителите надвиха с 4:2 над РО и НИ.
Индивидуални награди:
най-хубав вратар – Валентин Йорданов (РО и НИ)
най-полезен играч – Айхан Мустафа (Стик кредит)
най-хубав нападател – Хюсеин Онбаши (Шуменско пиво) –

Победителите в шампионата получиха като награди купи.Те бяха връчени от уредниците на конкуренцията, регионалния координатор на КНСБ - Шумен Анета Денева, ръководителя на Работническия клуб Веселин Гацев и Радостин Павлов - специалист от КНСБ - Шумен.

Салим Салих
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР