В събитието ще се включи и националната шампионка по лека

...
В събитието ще се включи и националната шампионка по лека
Коментари Харесай

Алианц организира мини маратон с благотворителна цел

В събитието ще се включи и националната шампионка по лека атлетика Ивет Лалова

Алианц България провежда мини маратон (4 км) с благотворителна цел, който ще се организира на 11 октомври от 18:00 часа в Борисовата градина в София, а стартът ще даде Ивет Лалова. В събитието, което е част от световната самодейност Allianz World Run, може да се включи всеки, като попълни формата за присъединяване тук и следва описаните указания.

Всички събрани средства от мероприятието ще бъдат дарени на планове на SOS Детски селища.

Мини маратонът ще се организира на четирикилометрова права от алея в Борисовата градина, а стартът е на входа до езерото " Ариана ".

Националната и европейска шампионка по лека атлетика Ивет Лалова поддържа идеята на Allianz World Run, която приканва към деен метод на живот и съпричастност към нуждаещите се.

" Изключително сме радостни, че за трета поредна година Allianz World Run сплотява милиони хора в задачата ни да подкрепим нуждаещи се деца от целия свят, като в същото време насърчаваме физическата интензивност измежду обществото. Мини маратонът, който организираме в София, е кулминационната точка на световната ни самодейност. Призоваваме всички, без значение дали са професионални спортисти, фенове, или просто хора, които желаят да се разходят в парка с идея, да се причислят към нас на 11 октомври, с цел да създадем дружно един по-добър свят посредством интензивност, грижа и съпричастност ", сподели Александър Проценко, Председател на Изпълнителния комитет на Алианц България.
До този миг Allianz World Run се организираше единствено измежду чиновници на компанията в интервал от 90 дни, в които те засичат физическата си интензивност посредством мобилно приложение. С всеки изминат километър се усилва и сумата, която Алианц подарява на планове на SOS Детски селища. През 2017 година чиновниците на компанията изминаха 1.37 милиона километра и събраха над половин милион $.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР