В руския град Канск (Красноярска територия) семейство от 4 души

...
В руския град Канск (Красноярска територия) семейство от 4 души
Коментари Харесай

Руснак закла двете деца и съпругата си

В съветския град Канск (Красноярска територия) семейство от 4 души беше открито намушкано до гибел. По предварителни данни 38-годишният Николай Куропаткин бил доста сърдит на брачната половинка си Светлана поради развода, който се състоял на 17 ноември, съобщи Блиц.

Повече от месец мъжът не си намирал място, пиел, карал се с някогашната брачна половинка и я заплашвал. Конфликтът достигнал кулминационната точка си предходната седмица. Николай първо намушкал сина и щерка си, а по-късно се разправил с някогашната си обичана. Накрая мъжът се намушкал с нож във врата. Куропаткин не е осъждан преди, не е регистриран на никое място.

„ Тя избяга от него с децата в един миг, не му позволяваше да се вижда с тях след всичко. Биеше я непрекъснато, тя дълго понасям. Успя за се откопчи от него и за пръв път беше щастлива. Тя щеше да се омъжи за новия си другар ", споделя фамилен другар. " Спокойно, безшумно момче, постоянно се държеше уместно в компания, знам, че в последно време имаше разпад в фамилията. Водеше здравословен метод на живот, спортуваше и се придържаше към вярното хранене ".

„ През октомври, на рождения ден на сина си, Николай стартира брутално да бие брачната половинка си Светлана. Поради обстоятелството, че тя похарчила всички пари за тортата и не помни да изтегли пари от картата. Той биеше, биеше, биеше. Тогава 11-годишното момче се застъпи за майка си - той счупи касичката си и даде всички пари от там на татко си. Куропаткин се успокои и пусна жена си ". Скоро по-късно тя го напуснала с децата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР