В Русия започнаха продажбите на търговска модификация на моделната гама

...
В Русия започнаха продажбите на търговска модификация на моделната гама
Коментари Харесай

LADA на пазара вече и като лекотоварен автомобил

В Русия започнаха продажбите на комерсиална трансформация на моделната гама Lada Granta 2022, оповестява пресслужбата на АвтоВАЗ. Моделът се създава от дъщерно сдружение на АвтоВАЗ АД - ПСА ВИС-АВТО АД. Както сподели представител на АвтоВАЗ пред Autonews.ru, става дума за " опростена " версия на автомобила, която няма ABS и въздушна възглавница (тази алтернатива ще се появи в модела в близко бъдеще).

В момента линията на комерсиалните коли Lada Granta включва 11 модела с разнообразни типове товарни отсеци, в това число отворена страна, разширена платформа, ван с размер 3,5 - 3,9 куб.метра, изотермичен ван и изотермичен ван с хладилен елемент.
 Новите опростени коли Lada и тяхната цена
Новите опростени коли Lada и тяхната цена

Производството бе наранено съществено от глобите след съветската инвазия в Украйна

Всички коли са с полурамково оформление със задно пружинно окачване, оборудвани с двойна кабина, мотор с мощ 90 к.с. Товароносимостта на модела, според от модификацията, варира от 790 до 915 кг.

" Леките търговски версии на моделната година Lada Granta 2022 са най-достъпното предложение в класа, което е оптимално уместно за решение на проблемите на дребния бизнес в градските и селските региони ", разяснява Дмитрий Костромин, вицепрезидент по продажбите и маркетинга на АвтоВАЗ.
 Lada остава единствено с два модела без присъединяване на Renault
Lada остава единствено с два модела без присъединяване на Renault

В АвтоВАЗ всички чакат решение на френския президент Макрон

На 15 август АвтоВАЗ възобнови производството и на Lada Niva Travel SUV. Стаав дума за " опростена " версия на автомобила, в която липсват ABS и въздушна възглавница. В същото време в главната настройка SUV получи серво ръководство, предни електрически прозорци, електрическо задвижване и отопляеми външни огледала, наигационна система ERA-GLONASS с механично активиране, система за контролиране на височината на кормилната колона и LED задни светлини.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР