В Русия се разработва ново лекарство за COVID-19 под формата

...
В Русия се разработва ново лекарство за COVID-19 под формата
Коментари Харесай

Руснаците ще лекуват COVID-19 с дъвки

В Русия се създава ново лекарство за COVID-19 под формата на дъвка, заяви източник, непосредствен до съветското министерство на защитата, осведоми РИА Новости.

„ Комбинацията от налична форма на приложение с потребните свойства на лекарството ще обезпечи позитивен резултат в битката против разпространяването на новата коронавирусна зараза “, споделя източникът пред съветската организация. Също по този начин се основава муконазална ваксина против ковид под формата на пастили, съобщи bTV.

" След привършване на опитите тази ваксина ще бъде включена в разнообразни режими на лекуване и ще се употребява като допълнение към съществуващите механизми за потребление на превантивни медикаменти ", цитира РИА Новости своя източник. Миналата година 48-ият Централен проучвателен институт на Министерството на защитата, взаимно с Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология „ Гамалея “, създаде рекомбинантното лекарство за ТОРС-CoV-2 „ Спутник V “.

В момента Русия минава през трета вълна на ковид, като се стягат ограниченията в Москва и някои районни градове. В съветската столица рестриктивните мерки се удължават до 29 юни. Има и някои нови ограничения.

- детските площадки ще бъдат затворени за още 10 дни, а по-късно - според от обстановката

- всеобщите събития за фенове ще бъдат лимитирани до 1000 души

- почитател зоните и нощните заведения ще бъдат затворени

- ще стартира и опитът с заведения за хранене единствено за имунизирани гости, в които и личният състав ще е ваксиниран

Освен това градската администрация счита, че е жизненоважно да се стартира реваксинация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР