В Русия се обсъжда възможността за въвеждане на военно положение.

...
В Русия се обсъжда възможността за въвеждане на военно положение.
Коментари Харесай

След частичната мобилизация Путин мисли да въведе и военно положение

В Русия се разисква опцията за въвеждане на военно състояние . Кремъл ще предприеме такава стъпка, в случай че украинските войски продължат да нападат съветската войска във краткотрайно окупираните територии.

Това заяви " Вьорстка ".

Например, в Русия може да бъде въведено военно състояние, в случай че Украйна нападна войските на Путин на по този начин наречените " анексирани територии " , т.е. териториите, на които Русия организира и фалшифицира резултатите от " гласуването ".

Два източника дефинираха проекта за въвеждане на военно състояние като " нежелателен, само че вероятен ".
 Русия прецизира със описи кой не предстои на готовност
Русия прецизира със описи кой не предстои на готовност

Вече стана ясно, че чиновниците в няколко специалности няма да бъдат привиквани

Съобщава се също по този начин, че Русия може да разгласи от мъжете, които са призовани в армията. Руският президент Владимир Путин и представители на Народното събрание и държавното управление ще обсъдят проекта при започване на тази седмица. Окончателното решение ще бъде оповестено тогава .

Забраната може да бъде въведена до края на септември, защото управляващите правят оценка потока от мъже, напускащи страната, като " обезпокоителен ".

В момента се знае, че за 30 септември Путин възнамерява да се обърне към двете камари на съветския парламент . През 2014 година съветският президент приказва пред депутатите след противозаконната анексия на Крим. Анализатори чакат тогава Путин да разгласи по какъв начин вижда изхода от обстановката.

Путин ще заключи пред депутатите и сенаторите резултатите от " референдумите ", след което ще бъде подписан договорът за " анексирането на териториите ".

Припомняме, че на 28 септември съветските депутати възнамеряват да внесат в Държавната дума законопроекти за " включване в състава на Руската федерация " на територии, които не се управляват от Украйна.

На 29 септември се чака депутатите да прегледат по ускорената процедура тези документи.
 Рамзан Кадиров: В Чечения няма да има готовност
Рамзан Кадиров: В Чечения няма да има готовност

Регионът бил преизпълнил своята мобилизационна квота

Украйна, Съединени американски щати и страните от, че организирането на подобен " плебисцит " ще се трансформира в точка, от която няма да има връщане обратно , след което няма да са вероятни никакви договаряния за спокойно разрешаване на военния спор и връщане на страните на позициите им отпреди 24 февруари.

Припомняме, че през 2014 година след проведен тъкмо по подобен метод референдум . Преди да нахлуе в Украйна на 24 февруари съветският президент - Донецк и Луганск.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР