В родната версия на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи

...
В родната версия на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи
Коментари Харесай

Шеф Ангелов брутално се изгаври с участниците, даде им да ядат…

В родната версия на световноизвестното риалити съревнование за професионални готвачи Hell's Kitchen ( "Кухнята на Ада ") началник Виктор Ангелов брутално се изгаври с участниците. Той даде на кандидат-готвачите да опитат разнообразни пюрета, като едно от тях се оказа от пенис на бик.

При последната задача Шеф Ангелов тества вкусовите рецептори на участниците в едно комплицирано, само че доста занимателно предизвикателство. Със затворени очи и запушени уши, лишени от зрение и слух, те трябваше да разчитат единствено на обонянието и вкусовите си рецептори, с цел да познаят разнообразни храни, приготвени под формата на пюре.

Причинната за странната задача бе, че един същински добър професионален готвач би трябвало да употребява всичките си сетива, до момента в който готви.



Нито Гичка, нито Филип се показаха добре със задачата и нито един от двамата не съумя да познае кое пюре е от круши и кое от лапад.

Последната им задача бе да опитат пенис от бик. "Хмм, това ми е доста познато, ял съм го и преди. Това е някакъв фасул ", поде представителят на синия тим, а съотборниците му безусловно се превиваха от смях.

Гичка също не се оправи с разпознаването на продуктите в пюрето.

Когато схванаха какво са хапвали, на лицето на Филип лъсна тъповата усмивка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР