В резултат на сътрудничеството на BYD- китайски автомобилен гигант, специалист

...
В резултат на сътрудничеството на BYD- китайски автомобилен гигант, специалист
Коментари Харесай

Този автономен автомобил има въздушна възглавница за пешеходци

В резултат на съдействието на BYD- китайски авто колос, експерт в региона на създаването и производството на електрически и електрифицирани коли, и Nuro- основана през 2016 година от Жяжун Жу и Дейв Фергюсън (бивш началник инженер на екипа за самостоятелни коли на Google), втората от фирмите чака да започва напълно електрическото си и 100% самостоятелно решение за градска спедиция от трето потомство.

Новият лекотоварен автомобил на Nuro дава обещание да предложи на потребителите по-голяма товароносимост и нови решения в региона на сигурността. Автономният модел дава обещание също по този начин двойно по-голямо товарно пространство с спомагателни благоприятни условия за модулност и персонализиране, ново климатизирано поделение за топли и студени доставки, усъвършенствана предпазна система, формирана от камери, радари, LiDar-и и термокамери, и други.



Интересен акцент в системите за сигурност на новата лекотоварна кола на Nuro е решението на развойния екип да интегрира в структурата и външна защитна въздушна възглавница, която да предлага спомагателна отбрана за пешеходците при положение на пътен случай.

Към момента, Nuro си партнира интензивно с Domino`s, Kroger и 7-Eleven и разгласи ново партньорство с FedEx.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР