В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители

...
В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители
Коментари Харесай

Спипаха украинец и 17-годишна с наркотици

В резултат на извършена едноседмична профилирана полицейска интервенция от чиновници на ОДМВР – Бургас и Районните ръководства в региона за владеене и разпространяване на опиати в регионите към образователните заведения, са арестувани 10 мъже, измежду които един украински жител и едно 17-годишно момиче. Образувани са седем бързи производства и четири преписки. Повдигнати са обвинявания от Районна прокуратура – Бургас.
Най-характерните случаи са свързани със задържането на 26-годишен мъж от село Оризаре, в чийто дом чиновниците от Районно ръководство - Несебър намерили и иззели 32 станиолови свивки със суха зелена тревна маса (марихуана).
36-годишен непрекъснато пребиваващ в Несебър украински жител, в който при осъществяването на персонален обиск са открити и конфискувани няколко пликчета с кафеникаво и бяло кристалообразно вещество (метамфетамин). При претършуване в дома на украинеца, ситуиран в несебърския комплекс "Черно море 2 ", са открити и конфискувани плик със суха тревна маса (марихуана) и две пликчета и кутийка, съдържащи кафеникаво кристалообразно вещество (метамфетамин).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР