В резултат на предприети незабавни действия в полицейския арест са

...
В резултат на предприети незабавни действия в полицейския арест са
Коментари Харесай

Задържаха четирима рецидивисти, непосредствено след извършена поредна кражба

В резултат на подхванати незабавни дейности в полицейския арест са арестувани четирима мъже на възраст – 36, 45 и двама – на 39 години, с криминалистически прояви и към този момент осъждани.

На 25 юни, незабавно след постъпила в полицията информация за осъществена взломна кражба от жилище в кв. „ Сухата река “, е образуван екип от чиновници на бранш „ Грабежи “ – Столична дирекция на вътрешните работи. В рамките на  подхванатите заградителни дейности криминалистите засичат причинителите да се придвижват с лек автомобил. При опит да избягат, квартетът осъществя пътнотранспортно произшествие.
Според събраните досега данни арестуваните са проникнали в жилището, откакто съумели да преодолеят заключващите механизми   благодарение на специфични механически средства. Откраднатите пари и движимости са открити при претърсването на автомобила на причинителите.
След отчет на събраните по случая в Софийска районна прокуратура и четиримата са привлечени в качеството на обвинени по член 195 от Наказателен кодекс. Наложена им е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР