В резултат на оперативно-издирвателните действия, предприети от полицейските служители от

...
В резултат на оперативно-издирвателните действия, предприети от полицейските служители от
Коментари Харесай

Мъжът, застрелян до Бургас, е криминално проявен

В резултат на оперативно-издирвателните дейности, подхванати от полицейските чиновници от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас и Второ Районно ръководство – Бургас е открита самоличността на мъжа, чието тяло бе намерено в землището на кв. «Долно Езерово» с огнестрелна рана в региона на гръдния панер – това е престъпно проявен мъж от Бургас, оповестиха от ОДМВР.

Бургас
 © БГНЕС
Към момента са арестувани две лица, чиято съпричастност към осъщественото действие е в развой на изясняване. Предприети са голям брой процесуално-следствените дейности, измежду които: огледи, разпити, експертизи и други

Работата по изясняване на детайлите по случая продължава, като дейностите по следствието интензивно се следят от Окръжна прокуратура – Бургас.

Припомняме, че сигнала за открития мъртвец бе получен към 18.00 ч. на 18.11.т.г. във Второ Районно ръководство – Бургас. Районът навреме бе отцепен. Служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Базовата научно-техническа лаборатория направиха подробен оглед на местопроизшествието.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 Двама души са арестувани по случая с убития мъж в Бургас Двама души са арестувани по случая с убития мъж в Бургас
Откриха мъртвец на млад мъж, прострелян в гърдите, в бургаския квартал "Долно Езерово ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР