В резултат на незабавни оперативни действия, столични полицаи задържаха извършител

...
В резултат на незабавни оперативни действия, столични полицаи задържаха извършител
Коментари Харесай

Задържаха криминално проявен мъж за въоръжен грабеж в София

В резултат на незабавни оперативни дейности, столични служители на реда задържаха причинител на обир, оповестиха от полицията.
На 11 ноември, към 11:40 часа стара жена декларирала в Девето районно управление (на МВР), че няколко минути по-рано пред входната врата на жилищен блок в жк „ Люлин “ била застрашена с револвер от чужд, който опитал да й отнеме пазарската чанта с портфейл, съдържащ персонални документи и пари.
В резултат на незабавни заградителни и оперативно-издирвателни дейности, подхванати от чиновници на Девето районно управление (на МВР), взаимно с техни сътрудници от бранш „ Грабежи “ при Столична дирекция на вътрешните работи, причинителят - 56-годишен, престъпно проявен мъж бил арестуван.
В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане е открито, че нападателят е изхвърлили револвера в шубраци по пътя си на отдръпване.
След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура, арестуваният е притеглен като обвинен. Наложена му мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР