В реч за собствената си вдъхновяваща мечта за чернокожата общност

...
В реч за собствената си вдъхновяваща мечта за чернокожата общност
Коментари Харесай

Големите победители на наградите BET


В тирада за личната си вдъхновяваща фантазия за чернокожата общественост рапърът, продуцент и бизнесмен Шон "Диди " Кумс приказва в духа на преподобния Мартин Лутър Кинг, до момента в който приемаше най-високото отличие на премиите BET (Black Entertainment Television - Блек Ентъртейнмънт Телевижън), които се организираха на 26.06, написа Българска телеграфна агенция, базирайки се на Асошиейтед прес.

След като получи премията си за изцяло творчество, музикалният магнат съобщи, че Бог е вложил особено обръщение в сърцето му, с цел да извърши своята "нова фантазия ".

Наградата му беше връчена от Бейбифейс и Йе (известен по-рано като Кание Уест), който сподели, че Кумс е бил обичаният му реализатор, до момента в който е израствал. Двамата с Бейбифейс го нарекоха и "легенда ".

"Мечтата ми е чернокожите хора да бъдат свободни, да управляват личната си орис, да поемат отговорност. Мечтая да спрем да се избиваме едни други, да бъдем богати и сполучливи, да живеем в една общественост. Мечтая да се обединим ", съобщи Шон "Диди " Кумс от сцената на спектакъл "Майкрософт " в Лос Анджелис.

Наградите BET, учредени през 2001 година, се присъждат за изключителни достижения на афроамерикански артисти, реализатори и спортисти.

Доджа Кет, Дрейк и Ари Ленъкс, които водеха по номинации за оценките, останаха с празни ръце.

Дуото "Силк соник " в състав Бруно Марс и Андерсън.Паак завоюва няколко награди - за албум на годината за "An Evening with Silk Sonic ", за най-хубава група и за видео на годината за "Smokin Out The Window ".

Номинираната за "Оскар " актриса Тараджи П. Хенсън, която беше водеща на церемонията, посочи огромното въздействие на Шон "Диди " Кумс върху културата.

Кумс - притежател на три награди "Грами ", е създател на звукозаписната компания "Бед пердах рекърдс " и е работил с реализатори от ранга на Ноториъс Би Ай Джи, Мери Джей Блайдж, Ъшър, Лил Ким. Предприемачът има и лична фешън линия, телевизия с устременост към музиката, както и лична марка водка.

Сред предходните носители на наградата за изцяло творчество са Принс, Уитни Хюстън, Куин Латифа, Самюъл Л. Джаксън, Лайънъл Ричи, Анита Бейкър, "Ню едишън ".

Кумс беше почетен на гала, която други огромни звезди, включително и водещата Тараджи П. Хенсън, използваха, с цел да разкритикуват обществено скорошното решение на Върховния съд на Съединени американски щати за анулация на датиращия от половин век казус по делото "Роу против Уейд ", който признава конституционното право на дамите на аборт.

След като певицата Лизо откри церемонията с осъществяване на най-новия си шлагер "About Damn Time ", на сцената излезе водещата Тараджи П. Хенсън. Актрисата насочи вдъхновяващо обръщение за "постиженията на чернокожите ", преди да се "захване " с решението на Върховния съд.

"Време е да поговорим за обстоятелството, че оръжията имат повече права от дамите. Това е печален ден в Америка ", сподели Хенсън.

Водещата благодари на Лизо, която дружно с промоутърската компания "Лайв нейшън " неотдавна подари 1 милион $ от концертни доходи на организацията "Планирано родителство " (Planned Parenthood). Номинираната за "Грами " певица Джанел Моне сподели междинен пръст на Върховния съд, преди да показа претендентките за наградата за най-хубава темп енд блус/поп изпълнителка.

Победителка в категорията стана носителката на "Грами " Джасмин Съливан, която насочи апел към мъжете да поддържат своите дами.

Певицата Лато също произнесе прочувствена тирада, откакто получи наградата за най-хубав нов реализатор. По-късно тя очарова публиката с изненадващо осъществяване на шлагера си "Big Energy " взаимно с Марая Кери.

Певицата Темс посвети премията си за най-хубав интернационален реализатор на многото дами, които "дръзват да мечтаят ".

"Там, откъдето пристигам, не се случват такива неща ", сподели родената в Лагос, Нигерия, изпълнителка, която беше отличена и в категорията за най-хубаво съдействие за парчето "Essence " с Джъстин Бийбър и Уизкид.

Сред отличните на премиите BET се подредиха също Уикенд (най-добър темп енд блус/поп изпълнител), Меган дъ Стелиън (най-добра хип-хоп изпълнителка), Кендрик Ламар (най-добър хип-хоп изпълнител), "Методът Уилямс " (най-добър филм), Уил Смит (най-добър артист за "Методът Уилямс "), Зендая (най-добра актриса за "Еуфория "/ "Спайдърмен: Няма път към дома "), Наоми Осака (спортистка на годината), Стивън Къри (спортист на годината).

Със свои осъществявания на церемонията се показаха още Джак Харлоу, Лил Уейн, Бранди, Чанс дъ Рапър, Джоуи Бадас.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР