В реч пред абсолвенти на Военноморската академия на САЩ президентът

...
В реч пред абсолвенти на Военноморската академия на САЩ президентът
Коментари Харесай

Джо Байдън: С действията си Путин тласка Европа към НАТО


В тирада пред абитуриенти на Военноморската академия на Съединени американски щати президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в сподели, че те са представители и бранители на американската народна власт, защото свободните общества са застрашени от нашествието на Русия в Украйна и морската агресия на Китай, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5605
Реакцията на Запада на " бруталната " война на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в Украйна демонстрира, че светът е единен не на географски принцип, а " въз основа на полезности ", сподели Байдън пред повече от хиляда новопроизведени мичмани и младши лейтенанти, събрали се на Мемориалния стадион на морската пехота в Анаполис, щата Мериленд. По думите на президента нападението против Украйна е " пряк удар по фундаменталните правила на интернационалния юридически ред ".

" Действията, подхванати от Путин, са опит, по този начин да се каже, за финландизация на цяла Европа, да я направи неутрална ", сподели Байдън и добави: " Вместо това той НАТОизира цяла Европа ".

Президентът сподели на курсантите, че ще летят на най-модерните самолети, ще плават на най-модерните кораби и ще употребяват нови технологии, само че най-могъщият инструмент, с който ще боравят, е " нашата несравнима мрежа от световни съюзи и силата на нашите партньорства ".

В речта си демократът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в отдаде респект към сенатор републиканец Джон Маккейн, който е заровен в гробището на Военноморската академия в Анаполис. " Не мога да не мисля за Джон и за това какъв брой доста значеше за него академията ", сподели той. Джон Маккейн е приключил тази академия през 1958 година, след което става водач от военноморския флот; военнопленник е през Виетнамската война в продължение на към шест години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР