В разгара на световното първенство по футбол в Катар, елитни

...
В разгара на световното първенство по футбол в Катар, елитни
Коментари Харесай

Елитни проститутки превзеха Катар

В разгара на международното състезание по футбол в Катар, елитни компаньонки превзеха най-луксозните хотели в една от най-богатите на нефт страни в света. По принцип проституцията там е противозаконна, само че това не пречи " търговията " да се развива, признават локални поданици.
В изявление за аржентинското онлайн издание TN чиновник в хотел в Доха описа, че множеството срещи и ангажименти стават точно по хотелите.
Тук няма да видите нормалната форма на проституция, при която стопира кола до тротоара, водачът уговаря цената с момичето, след което тя се качва в колата. Този вид срещи основно се случват в залите за боулинг. Тук приказваме за ВИП проституция, която не всеки може да си разреши. Става дума за хиляди долари, разяснява той.
По думите му елитните компаньонки са най-вече девойки от Азия и се движат по групи, придружавани от един мъж.
В случай че полицията ви залови в компанията на продажница по време на сексуален акт и не съумеете да докажете, че сте брачен партньор и брачна половинка, тогава и двамата ви депортират от страната и няма връщане обратно, разкри пред медията Хасан, банкер в Катар.
Хасан добави, че всички знаят прелестно, че проституцията е противозаконна в Катар, само че все пак доста дами наемат стаи по хотелите, където извършват отговорностите си.
Сред методите за уговоряне на секс срещи се употребява и известната платформа за запознанства Tinder.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР