В разгара на лятото, когато повечето театри вече са спуснали

...
В разгара на лятото, когато повечето театри вече са спуснали
Коментари Харесай

Великотърновският театър играе активно и в летните месеци

В разгара на лятото, когато множеството театри към този момент са спуснали завеса, Музикално-драматичният спектакъл „ Константин Кисимов “ във Велико Търново продължава да играе интензивно даже през ваканционните месеци юли и август. Великотърновският спектакъл е културен институт, в който има обособени Музикален отдел и Драматичен отдел, и това му разрешава да основава неповторим репертоар от трагични и музикални спектакли, както и взаимни постановки с присъединяване на двата състава.
На 18 юли актьорите гостуват на публиката във Велинград с комедията „ Няма да платим “ от Дарио Фо, в режисура на Георги Михалков.
До края на юли и през август театърът ще гостува с музикални и трагични спектакли и в други градове. Предстоят представления навън и в Ловеч, Карлово, Хисаря, Монтана и Габрово, а на 27 юли трупата ще показа на крепостта „ Царевец “ във Велико Търново мюзикъла „ Криворазбраната цивилизация “ по текст на Добри Войников и музика на Дечо Таралежков. Представлението е със специфичното присъединяване на актрисата Албена Михова.
Какво още предлага лятната стратегия на Великотърновския спектакъл и кои са новите заглавия, които ще влязат в репертоара през новия креативен сезон от есента, описа в „ Артефир “ шефът на театъра Васил Вълчев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР