В разгара на летният сезон – Марина Кискинова пуска нова

...
В разгара на летният сезон – Марина Кискинова пуска нова
Коментари Харесай

„Един за друг” – новата песен на Марина Кискинова

В разгара на летният сезон – Марина Кискинова пуска нова авторска ария. „ Един за друг” пресъздава сантиментална Италия, допълнена с екзотични латино ритми. Певицата описа в „ Тази неделя”, че видеото е снимано в Рим, най-вече по дребните улици на града.

„ Аз и моята половинка вървим там всяка година, прекарваме най-малко един ден в Градините на Борджиите. Снимахме и в Болосена – в дворец, който единствено преди 2-3 месеца са го отворили като хотел. Мястото носи аристократична атмосфера”, сподели изпълнителката.

Кискинова описа, че текстът и музиката са на Владимир Ампов – Графа. По думите ѝ, продуцентът и артист е написал песента за нея и нейния обичан.
Менделсон: Любовта на Марина Кискинова и Веселин Ценов Водещата на Спортния тотализатор по bTV получава препоръчани за брак по време на отмора в Палермо
„ Беше една доста тежка и сложна година, а тази ария е един прекрасен свършек, черешката на тортата. С всяка година връзката ни става все по-хубава”, уточни певицата и добави, че приятелят ѝ Веселин ѝ е предложил брак точно в Италия.

Певицата уточни, че са фотосите са приключили за три дни. Тя сподели, че ѝ следва лято, в което е планувала доста почивки, с изключение на усърдна работа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР