В разгара на хайлайф равносметките и обичайните годишни награди в

...
В разгара на хайлайф равносметките и обичайните годишни награди в
Коментари Харесай

Ето ги 10-те най-горещи българки за 2018 година

В разгара на елит равносметките и нормалните годишни награди в разнообразни сфери, за втора поредна година ще разгорещим пристрастеностите с най-красивата и коментирана десетка – 10-те най-горещи българки за 2018 година, написа 10te.bg.

Красивите дами постоянно са били на мода, а горещите са в тази ранглиста. Те са 10 българки, които знаят по какъв начин да задържат вниманието върху себе си. Подбрахме сбирка от безкомпромисно привлекателни и надарени дами.

Нашият топ 10 включва певици, модели, спортистки, журналистки, създатели на книги. Преди всичко показаните дами са доста повече от секси визия, те са комбиниране от неизменност, разум и хубост. Навръх 8 март традицията повелява и тази година да ви представим листата с тези прелестни дами, които са се трудили интензивно, с цел да стигнат до мястото, където са през днешния ден. Ето 10-те най-горещи българки за 2018 година.

10. Калина Кузманова

Русата хубавица, по-известна като Галя от „ София денонощно “, се занимава с мода, а дизайнерските ѝ оферти са измежду желаните от българките.

Снимка: Facebok/JustKalina

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР