В рамките на събитие, част от международната технологична конференция IFA

...
В рамките на събитие, част от международната технологична конференция IFA
Коментари Харесай

Motorola разшири успешната One серия с модел с 4 камери

В рамките на събитие, част от интернационалната софтуерна конференция IFA в Берлин, Lenovo - притежател на мобилния бранд Motorola - сподели два нови смарт телефон модела, ориентирани към два разнообразни пазарни сегмента.

Първият е част от сполучливия нов франчайз One. През май ви разказахме за Motorola One Vision, който донесе чувството за флагман при цена от под 600 лв., а предишния месец за One Action, който впечатли с видео опциите си.
Сега е ред на Motorola One Zoom - първият телефон на марката с четири камери, който идва на надалеч по-достъпна цена от флагманите с подобен брой датчици.

Основната камера е 48MP с бленда f/1.7, като употребява познатата към този момент технология Quad Pixel. Тя съединява четирите прилежащи пиксела в един, с което подсигурява по-висока осветеност на фотографията, когато снимате на мрачно. За фотоси през нощта разполагате и с друга позната функционалност - Night Vision, която се потвърди в One Vision.

По-любопитното тук е, че One Zoom разполага с троент оптичен зуум и десетократен хибриден. Задължителната оптична стабилизация, която ви разрешава да вършиме ясни фрагменти също е тук.

Моделът разполага и с ултраширока камера, която обгръща цели 117 градуса. От Motorola показаха, че това дава опция да включите в фрагмента си до четири пъти повече, по отношение на общоприетата камера. Тя е с 16MP и също има оптична стабилизация.

Четвъртата камера е предопределена за премерване на дълбочината на фрагмента, тъй че да разреши правенето на фотоси с размазан заден декор, или така наречен " боке " резултат.

Предната камера е 25MP, още веднъж с Quad Pixel технология. Тя се намира в средата на големия 6,4-инчов OLED екран с резолюция Full HD и съответствие на страните 18:9. Под него пък се намира датчикът за пръстови отпечатъци.

Задната част на телефона също е стъклена, въпреки да основава оптичен резултат за метал, като в това време от Motorola дават обещание задържането на по-малко отпечатъци.

Под четирите камери, сложени в средата на гърба, се намира и логото на Motorola, в което е вградена LED светлина. Така то дискретно свети, когато имате пропуснато повикване или известие в някое от чат приложенията.

Motorola One Zoom употребява осемядрения процесор Snapdragon 675, като също така може да се похвали с 4GB RAM и 128GB вътрешна памет с неограничена опция за запазване на фотоси в Гугъл Photos.

Батерията е с размер 4 000 mAh и дава обещание два дни работа на телефона без потребност от зареждане. В комплекта е включен и адаптър за бързо зареждане с мощ 15W.

Телефонът ще бъде разполагаем от 6 септември в Европа на цена от €429.

Motorola обнови и своята e-серия с стартирането на наличния модел e6 plus. Освен със свръхконкурентната си цена, моделът може да се похвали с двойна камера. Основната е с размер 13MP, а втората, употребена за " боке ", е 2MP. Предната камера е 8MP. Дисплеят е с размер 6,1 " и HD+ резолюция и съответствие 19,5:9.

Моделът ще се продава в две разновидности: с 2GB RAM и 32GB вътрешна памет и 4GB RAM и 64GB вътрешна памет, като цените са надлежно €139 и €159. И двата разполагат с опция за MicroSD карта с още до 512GB памет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР