В рамките на националната операция 24 часа скорост за контрол

...
В рамките на националната операция 24 часа скорост за контрол
Коментари Харесай

555 пътни нарушения в Русе за 24 часа

В рамките на националната интервенция " 24 часа скорост " за надзор на огромния брой движещи се джигити със „ светлинни “ скорости по пътищата, в региона на Русе са открити 555 нарушавания за превишаване на пределно допустимите километри. Със стационарни камери са засечени 41 нарушавания, със СПУКС-триноги са открити 181 нарушавания, а с мобилни камери на служебните коли са открити 333 нарушавания.
Хванати са 7 водачи, надвишили скоростта с повече от 50 км/ч в обитаемо място, както и 14 други нарушавания на закона за придвижване по пътищата.
Констатирани са 2 случая на водачи, карали пияни; един, който е управлявал автомобила си дрогиран; двама неправоспособни водачи; един с прекъсната регистрация на автомобила и един без застраховка " Гражданска отговорност ".
За похлупак на всички дисциплинарни ограничения, подхванати от КАТ и в края на 24-часовата акция се случи тежък пътен случай край разклона за военния цех " Дунарит ", по пътя за село Николово. Трима души са потърпевши след преден удар на два автомобила. Същите са признати в УМБАЛ " Канев " в Русе, с пострадвания, само че без заплаха за живота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР