В рамките на кампанията за президентските и парламентарните избори в

...
В рамките на кампанията за президентските и парламентарните избори в
Коментари Харесай

Лично интервю: Кандидатът за вицепрезидент Мария Касимова- Моасе

В рамките на акцията за президентските и парламентарните избори в предаването „ Тази събота “ ще видите персонални изявленията с част от претендентите за депутати и за вицепрезидент.

Вчера Касимова-Моасе е станала очевидец на злополука с моторист пред мол „ Парадайз “ в София. Излязла е от колата си да помогне и се оказало, че потърпевшия е французин (тя е омъжена за французин) и останала да помогне и да превежда.

Много хора помагаха и всички бяха доста кооперативни, описа Моасе.

Мотористът е със спукани ребра и ще му се прави интервенция на колянна става, само че е в устойчиво положение и няма заплаха за живота му.

Относно кандидатурата ѝ за вицепрезидент тя още веднъж удостовери, че преди да бъдат издигнати за претенденти, с Лозан Панов не са се познавали персонално, а единствено задочно.

„ Мога да кажа, че открих един човек с извънреден темперамент, с едно забележително твърдоглавие, когато е уверен в тезите си, с доста мощна резистентност “, споделя Касимова за Панов.

Сред нейните позиции са тази за разрешаването на гей браковете и за присъединението на България към Истанбулската спогодба.

„ Аз съм човек с дела и с мнение и няма по какъв начин да се отметна от тях. Хората би трябвало да знаят какви са ти позициите, даже те да са непопулярни… и аз постоянно мога да ги пазя “, разгласи претендентът за вицепрезидент.

Хората би трябвало да са спокойни – нито вицепрезидентът, нито президентът могат еднолично да ратифицират Истанбулската спогодба или да разрешат гей браковете, посочи тя.

Гледайте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР