В рамките на изследване, учените са изяснили едновременно три нови

...
В рамките на изследване, учените са изяснили едновременно три нови
Коментари Харесай

Учените назоваха три малко известни факта за секса

В рамките на проучване, учените са изяснили по едно и също време три нови фактора, свързани със половата сфера на човешкия живот, оповестяват международните издания.

Специалистите са открили, че по този начин наречената "G-точка ", която обвързвана с удоволствието, получавано по време на интимните актове, я има освен измежду дамите, само че и измежду мъжете. При последната тя се намира под пикочния мехур.

Също по този начин, учените са развенчали мита, че дамите най-често не са заинтересувани от секса и отстъпват под натиска на мъжете. В реалност се оказало, че дамите не по-малко (а от време на време и повече) от мъжете мислят за секс и са основатели на близки контакти.

И най-после, най-важното. Смята се, че доста дами единствено симулират оргазъм. И това, както се изяснило, е правилно. Но това не е по този начин, тъй като мъжете са толкоз неумели да доставят приятност на дамите си. Просто съществува физиологична преграда. Оказва се, че единствено 30% от дамите могат да доближат най-високата точка на удоволствието. Сред мъжете те са цели 70%.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР