В рамките на изминалия ден са установени 21 водачи, качили

...
В рамките на изминалия ден са установени 21 водачи, качили
Коментари Харесай

МВР хвана 21 пияни и 6 дрогирани шофьори за ден

В рамките на миналия ден са открити 21 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол - 15 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, шестима - с над 1,2 на 1000, а двама, спрени за инспекция, е отказали да бъде тествани. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, представени от Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат шестима души, а двама са отказали да бъде тествани, демонстрират междинни резултати от профилираната полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата

Общо 8461 моторни транспортни средства са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 10305 водачи и пасажери. Съставени са 2080 фиша и 544 акта за открити административни нарушавания. Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

По-рано от Министерство на вътрешните работи осведомиха, че в страната са станали 15 произшествия през миналото денонощие, ранени са 18 души. Няма починали. На територията на столицата са регистрирани 31 леки пътнотранспортни катастрофи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР