В рамките на акцията екипи на ГД “Национална полиция“, ОДМВР

...
В рамките на акцията екипи на ГД “Национална полиция“, ОДМВР
Коментари Харесай

Откриха части от крадени коли в автоморга в кюстендилско село

В рамките на акцията екипи на Групово дело “Национална полиция “, ОДМВР – Кюстендил и чиновници от Инспекцията по труда и РИОСВ предприели инспекция на автоморга в село от община Бобов дол и открили съществуването на голям брой купета и мотори със заличени серийни номера, както и елементи и елементи от коли, най-вече японско произвеждане в интервала 2018-2021 година, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В процеса на работа било изяснено, че един от разглобените коли - " Тойота РАВ 4 ", с дата на първа регистрация 23 юни 2021 година и благосъстоятелност на македонски жител, бил незаконно лишен на 16 януари тази година от курорта Боровец.



За период до 24 часа в полицейския арест бил арестуван шефът на автоморгата, попадал в полезрението на полицията при следствието и на други незаконни действия. Повдигнато му е обвиняване, наложена му е мярка за неотклонение „ парична гаранция " в размер на 10 000 лв.. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 215 от Наказателен кодекс, като работата по него продължава с оглед идентификацията и на останалите авточасти, открити в обекта.

По време на интервенцията чиновниците на  Инспекция по труда и Регионална инспекция за опазване на околната среда са съставили актове за откритите административни нарушавания. Материалите са докладвани в териториалното поделение в Дупница на районна прокуратура Кюстендил.



 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР