В ръководството на РИК-Благоевград за първи път няма представител на

...
В ръководството на РИК-Благоевград за първи път няма представител на
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Нека другите партии да носят отговорност за провеждане на изборите

В управлението на РИК-Благоевград за първи път няма представител на ГЕРБ. Това стана ясно след завършилите съвещания на регионалния шеф Бисер Михайлов с представителите на парламентарно показаните партии и обединения за състава на Районна изборна комисия Благоевград за предварителните избори на 11 юли 2021 година

Председателят на РИК ще е от партия „ ИТН “, заместник-председатели от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и Коалиция „ Демократична България “, а секретар - от Движение за права и свободи.

" От 17 членове на РИК, единствено петима са от ГЕРБ. Нямаме болшинство, с цел да взимаме решения и по тази причина взехме решение да не предлагаме наш човек за ръководител заместител или секретар. Останалите имат огромна болшинство. Ние няма да носим отговорност за взетите решения, отстъпили сме това право на останалите. Нека те да носят отговорност за осъществяване на изборите по ИК, който бе изменен в последния миг ", разяснява регионалният водач на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР