В проучване на института за изследване на общественото мнение YouGov

...
В проучване на института за изследване на общественото мнение YouGov
Коментари Харесай

Германците като цяло не одобряват ваксинираните срещу коронавирус да са привилегировани

В изследване на института за проучване на публичното мнение YouGov от името на ДПА, 32% от германците декларират, че имунизираните против ковид не би трябвало да получават никакви преимущества, стига всички да имат опция да си създадат имунизацията.
Други 21% имат вяра, че имунизираните и възстановилите се от болестта хора нормално не би трябвало да се третират по друг метод от хората, които не са имунизирани. За разлика от тях, единствено 39 % смятат премахването на рестриктивните мерки за вярно. 8 % не предоставиха никаква информация.
 Парадокс в Сърбия - обилие от ваксини и липса на искащи, оферират се даже финансови тласъци Парадокс в Сърбия - обилие от ваксини и липса на искащи, оферират се даже финансови тласъци
Тези дни в Сърбия хората освен вървят по търговски центрове, с цел да се разходят или купуват облекла, само че и да се имунизират против коронави...
От предходната неделя е в действие правилник, който отстранява редица ограничавания за имунизираните хора и тези, възобновени от коронавирусна инфекцияя.
Според института " Роберт Кох " през днешния ден, 15 май, са приложени 721 279 дози ваксини. Това значи, че над 30 милиона души в Германия са получили първата си имунизация против ковид. По този метод 36,5% от популацията са имунизирани най-малко един път, както министърът на опазването на здравето Йенс Шпан (ХДС) заяви през днешния ден в Tуитър. Повече от девет милиона души, т.е. 10,9% от популацията, към този момент имат цялостна имунизация. За съпоставяне, в България почти толкоз хора имат единствено по една доза ваксина против ковид!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР