В продължение на шест седмици, участничките в предизвикателството на Nike

...
В продължение на шест седмици, участничките в предизвикателството на Nike
Коментари Харесай

Be part of the new culture of sport: Победителките!

В продължение на шест седмици, участничките в предизвикването на Nike и Miss Bloom Be part of the new culture of sport интензивно упражняваха с извършения, селектирани от Алиса Белоусова. 

10 девойки изпълняваха комплексите от приложението, даващо им опцията да упражняват вкъщи, навън или в спортната зала. Ние пък следяхме техния напредък, с помощта на фотосите, които те ни изпращаха всяка седмица. Сега ви представяме победителките!

 Be part of the new culture of sport: Победителките!

Бранислава Шопова, Роселина Пенева, Славина Темелакиева и Лилия Галева печелят състезателен сутиен и чеп Nike, фотосесия в списание ОК! и доста други награди. Дамите упражняваха настойчиво и потвърдиха, че когато желанието да сме в добра форма е налице, постоянно можем да намерим време.

 Be part of the new culture of sport: Победителките!

Бранислава хареса динамичните и интензивни тренировки, които натоварват множеството мускули в тялото. Роселина постоянно правеше упражненията си по време на командировка, възползвайки се от красивата природа на мястото, в което е отседнала. Славина тренираше вкъщи и в залата, разтоварвайки се от дългия ден, а Лилия съчета упражненията от Nike+ Training Club с постоянните си визити във фитнеса.

 Be part of the new culture of sport: Победителките!  Be part of the new culture of sport: Победителките!

Фотосесията с четирите дами ще можете да откриете в идния брой на списание OK!. Междувременно елате да упражняваме дружно с Алиса Белоусова на събитието на Nike в Ring Mall. Очакваме ви тази неделя (14-ти май) сред 16 и 17 часа! 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР