В продължение на сътрудничеството си с Amazon, Fiat Chrysler Automobiles (FCA)

...
В продължение на сътрудничеството си с
Amazon, Fiat Chrysler Automobiles (FCA)
Коментари Харесай

Асистентът Alexa и на борда на новия Fiat 500

В продължение на съдействието си с Amazon, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) разгласи, че виртуалният цифров помощник Alexa на онлайн колоса става притежание и на собствениците на новия Fiat 500.

Чрез консолидираното на функционалността, която е част от бордовата система Uconnect™ Services и приложението MyFiat, асистентът Alexa може да бъде употребен за пускане на конкретна ария, за прослушване на последните вести, инспекция на прогнозата за времето, управление на отделните детайли от екосистема "умен дом " и други.

Иновативната интеграция на Alexa на борда на новия Fiat 500 започва за потребителите на автомобила в Италия през тази година, а през идната ще стане притежание и на собствениците му в Австрия, Франция, Германия, Испания и Англия.

"Новото 500 е първата кола на FCA, която е "родена 100% електрическа " и с изключение на, че е икона от 1957 година, третото поколение на Fiat 500 има за цел да бъде пример по отношение на технологиите през следващото десетилетие, като комбинира уникален жанр с върхово равнище на свързаност ", разяснява Лука Наполитано, шеф на марките Fiat, Lancia и Abarth за район ЕМЕА.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР