В продължение на много години Франция и Япония се смятаха

...
В продължение на много години Франция и Япония се смятаха
Коментари Харесай

Открийте тайната на красивата кожа с Korea Beauty Week 2022

В продължение на доста години Франция и Япония се смятаха за водачи в международната козметична промишленост. През последното десетилетие, обаче, Южна Корея зае своето справедливо място в челните редици на козметичния свят, отличавайки се със своето качество, достоверност и иновативност на продуктите. Днес K-beauty продуктите се продават по целия свят, а България не прави изключение от тази наклонност. Именно по тази причина, Сердика Център става хазаин на ревюто „ Korea Beauty Week “ за да разкрие на своите клиенти тайните на красивата кожа.

От 23 до 26 юни, Котра София – Търговска секция към Посолството на Република Корея, взаимно със Сердика Център кани всички фенове на корейската козметика на третото издание на „ Korea Beauty Week “. По време на събитието, посетителите на комерсиалния център ще имат опция да се срещнат и да закупят артикули от водещи марки като MISSHA, PURITO, KUNDAL, A’pieu, Dr. Oracle и други. Тази година ревюто ще се организира и със специфичното присъединяване на Лили Дрогерие, които ще показват 4 известни корейски марки, част от портфолиото им.

Участниците в ревюто ще се срещнат и с новите трендове на водещите корейски марки, измежду които е и постигането на „ стъклена кожа “- видимо транспарантна, блестяща и надълбоко хидратирана кожа. Това значително се дължи на висококачествените слънцезащитни филтри от ново потомство, които са присъщи за корейските артикули. Освен това, посетителите ще могат да получат персонална консултация на място, както и да закупят някои от висококачествените артикули.

По време на „ Korea Beauty Week “, почитателите на източната козметика ще открият известни марки като:

· MISSHA, известна със своите натурални и качествени артикули, без наличие на консерванти и изкуствени съставки;

· A’pieu, които оферират артикули за грижа за кожата и декоративна козметика;

· Маските за лице и тяло на Cettua, създадени с грижа за младежи и дами сред 20 и 30-годишна възраст, които търсят ефикасни и лесни за приложимост артикули на налична цена;

Повече информация можете да получите и на страницата на
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР